Barnehage

Lekeapparater for barnehage

Barn trenger å føle seg trygge, sikre og rolige for å leke fritt. Men de trenger også å presse sine grenser og utfordre sine omgivelser på uventede måter. Dette er en viktig del av det å utvikle psykiske og fysiske evner og lære å forutse og takle risiko. Hos oss i KlatreBarna har vi ulike lekeapparater for barnehage som bidrar til at alle barn kan få utfordre seg selv og teste grenser. Vi tilbyr flere modeller for lekeplass til barnehager.

Sjekk ut vårt brede sortiment av lekeapparater, vi har blant annet klatrestativ, huskestativer med forskjellige husker, karuseller, trampoliner og multifunksjon lekeapparat m.m. Vi vil garantere at du skal finne lekeapparater til din barnehage. Vi har utstyret fra KlatreBarna som kan trygt brukes av barn fra alderen ett år og oppover. Barn under tre år kan også dra nytte de større lekeapparater, men bør da ha tilsyn tilstede.

Balta Gruppen AS /KlatreBarna selger lekeapparater for barn i alle aldre som liker å leke, hoppe, løpe og klatre. Med kvalitets barnehage produkter fra bl.a Hy-land®, Neospiel®, JMP®, Cemer® og KBT® kan du være trygg på at barna har en sikker lekeplass som bidrar til utviklingen deres samtidig som de har det moro. Ta en titt i vår nettbutikk for mer informasjon.

Vi tilbyr frakt og montering av alle lekeapparater, men prisen varierer i forhold til hvilken type lekeapparat dere ønsker. Produktene blir montert av profesjonelle installatører og vil derfor være godt sikret for å bli tatt i bruk. Vi leverer i hele Norge og vi har en leveringstid alt i fra 1-3 uker. Har du spørsmål om våre lekeapparater er det bare å ta kontakt med oss på telefon: 21 41 36 56 eller sende oss en mail på: post@klatrebarna.no vi vil besvare så fort vi kan.

Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 67

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 67

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.