Om Balta Gruppen AS

Balta Gruppen AS, orgnr 994 414 526 MVA

Hosleveien 150, 1362 Hosle

T. 21 41 36 56, E. post@klatrebarna.no

Bedriftskonto: 1503.12 06488

Klatrebarna                                                                         

 

Balta Gruppen AS /KlatreBarna™ selger lekeapparater for barn i alle aldre som liker å leke, hoppe, løpe og klatre. Med kvalitetsprodukter fra bl.a Jungle Gym®, Hy-land®, Neospiel®, JMP®, Cemer® og KBT®  kan du være trygg på at barna har en sikker lekeplass som bidrar til utviklingen deres mens de har det moro. Enda mer sportsaktivitet kan man få med ballbinger fra Agorespace®.

Barna er av natur aktive og trenger mye bevegelse for en sunn og riktig utvikling av kropp og sinn. Fysisk aktivitet er derfor viktig - spesielt i en livsstil der barna ofte fristes til å tilbringe altfor mye tid foran skjermen. Har dere gode, fysiske lekeapparater hjemme, er veien kort til fysisk aktivitet akkurat når det er behov for det. Og du som foreldre kan fortsette med ditt.

Mest av utstyr fra KlatreBarna™ kan trygt brukes av barn fra tre år og oppover.
Selv om barn under tre år kan ha stor nytte av våre produkter, bør det alltid være en voksen tilstede. Vi tilbyr også noen gode og praktiske løsninger for tenåringer og voksne som ønsker og trene hjemme. Alt av utstyr er EU sertifisert og godkjent i forhold direktivenes krav til sikkerhet og helse (CE krav).

Vi tilbyr flere modeller for lekeplass til barnehage og skole. Disse er også godt egnet for sameier og borettslag som ønsker utstyr som flere barn kan dele.

God shopping!

KlatreBarna. Din lekeplass

Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.