Camping

Lekeplass til camping

En større eller mindre lekeplass i camping blir som regel kjempepopulær fra den første dag etter renovering.

Norske barnefamilier på ferie som regel ser etter campingplasser med høy standard og gode fasiliteter. Lekeplass i camping viser at det er stort fokus på de minste og hjelper å velge familievennlig camping for ferie.

KlatreBarna tilbyr flere modeller av lekeplassutstyr for lekeplasser til borettslag, sameie eller vel. Er du usikker på hvilket lekeplassutstyr du skal velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan med å finne det riktige lekeplassutstyr etter ønske, behov og budsjett.

Vi tilbyr frakt og evt. montering av alle lekeplassutstyr. Prisen varierer i forhold til hvor mange lekeplasselementer dere ønsker. Produktene kan monteres av profesjonelle installatører, men om dere har kapasitet for det, kan lekeapparatene monteres på egen hånd f.eks. dugnad. Våre lekeapparater kommer med detaljert og enkel monteringsanvisning og er sertifiserte for offentlig bruk når monteres i henhold til den.

Vi leverer i hele Norge og vi har en leveringstid alt i fra 1-3 uker. Har du spørsmål om våre lekeplassutstyr er det bare å ta kontakt med oss på telefon: 21 41 36 56 eller sende oss en mail på: post@klatrebarna.no. Vi svarer på henvendelser veldig fort.

Handle etter
Butikkalternativer
Category
  1. Huskestativ 12
  2. Vippedyr 22
  3. Lekestativ 49
  4. Taubane 6
  5. Trampoline 8
  6. Møtepunkt 9
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 24

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 24

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.