Borettslag, sameie, velforening

Lekeplass til borettslag

En større eller mindre lekeplass i hvert borettslag eller sameie blir som regel kjempepopulær de første årene etter renovering. Om det ikke er en type borettslag der alle kjenner alle, er det kjekt at barna får bli kjent med andre barn. Lekeplass er vanligvis et møtested åpent for alle. Det blir litt mer spennende enn lekeapparatene i hagen.

Lekeplass i borettslag er lekeplass på deling. Bruk den. Når ble folk så kjipe at de kunne nekte andre enn beboende i borettslaget å leke på lekeplassen?

KlatreBarna tilbyr flere modeller av lekeplassutstyr for lekeplasser til borettslag, sameie eller vel. Er du usikker på hvilket lekeplassutstyr du skal velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan med å finne det riktige lekeplassutstyr etter ønske, behov og budsjett.

Vi tilbyr frakt og montering av alle lekeplassutstyr. Prisen varierer i forhold til hvor mange lekeplasselementer dere ønsker. Produktene kan monteres av profesjonelle installatører, men om dere har kapasitet for det, kan lekeapparatene monteres på egen hånd f.eks. dugnad. Våre lekeapparater kommer med detaljert og enkel monteringsanvisning og er sertifiserte for offentlig bruk når monteres i henhold til den.

Vi leverer i hele Norge og vi har en leveringstid alt i fra 1-3 uker. Har du spørsmål om våre lekeplassutstyr er det bare å ta kontakt med oss på telefon: 21 41 36 56 eller sende oss en mail på: post@klatrebarna.no. Vi svarer på henvendelser veldig fort.

Handle etter
Butikkalternativer
Category
  1. Huskestativ 24
  2. Vippedyr 28
  3. Karusell 21
  4. Lekestativ 100
  5. Fitness 20
  6. Fallunderlag 16
  7. Hinderløypa 41
  8. Parkmøbler 21
  9. Møtepunkt 25
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 75

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 75

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.