Figurer for lekeplass

Hos oss finner du et bredt utvalg av former og baller som gjør overflaten på lekeplassen din fargerik, fantasifull og inviterer til kreativ lek for både store og små. Vi tilbyr alt fra dyrefigurer, akebakker til balanseballer og mye, mye mer. Alle våre figurer og baller er tilgjengelige i fine farger som gjør at lekeområdet ditt virker innbydende for alle barn. Om det skal være 2D-figurer eller 3D-figurer er opp til deg – vi kan oppfylle dine ønsker for ditt neste prosjekt. Vi legger helstøpt gummidekke fallunderlag, kontakt oss for et tilbud.

2D EPDM FIGURER

KlatreBarna tilbyr et stort utvalg av 2D EPDM figurer. Figurene brukes til innstøping i gummibelegget, slik at det blir en integrert del av overflaten. Lekeplasser, skolegårder og andre steder kan få et enormt løft når kreativiteten får fritt spillerom. Et eksempel her kan være en akebakke som er integrert i underlaget i fine farger, som gjør at barnas lek oppstår helt av seg selv. Kontakt oss for katalogen og et tilbud.

3D EPDM FIGURER

3D-figurer i myk EPDM-gummi kan monteres på de fleste overflater. De brukes ofte på lekeplasser, barnehager og skolegårder, hvor de kan monteres i gummioverflater, på kunstgress, betong eller asfalt. De er gode å sitte på, klatre på, og faktisk skaper de uendelige muligheter for lek. Om en skilpadde skal se ut ved siden av husken, eller en sol skal invitere barna til balansegang – det er helt opp til deg.

BALANSEKULER

Vi tilbyr hele og halve balansekuler i flotte farger. Ballene er fantastiske å spille på, du kan hoppe og klatre på dem, sitte stille eller balansere på dem. De fargerike ballene støtter barnas utvikling og motorikk og gir et fint, dekorativt element til lekeplassen.

Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 19

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 19

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.