Vilkår og betingelser

Priser

Prisene som gjelder er de som står på nett når du bestiller.

Alle priser er inkludert mva. Alle prisene er på lager i Norge eller hos produsenten, med mindre annet er avtalt skriftlig. Gummi fallmatter priser er EXW produsenten. Fraktkostnader fra lager kommer i tillegg om ikke annet er avtalt. Montering er aldri inkludert i prisen på nett.

Levering

Fraktpris avhenger av postnummeret ditt og varens vekt/størrelse. Lekeapparater kan veie mer enn 1000 kilo.

Store varer leveres til stedet etter avtale. Mindre varer sendes vanlig med Posten / Bring. Vennligst spør oss om tilbud/rabatt ved kjøp av større antall.

Leveringstidene er anslått. Balta Gruppen AS påtar seg intet erstatningsansvar for sen levering.

Force Majeure, streik, lockout, driftsavbrudd og forsinkede av leveranser fra underleverandører og lignende kommer alltid til å forsinke leveringstiden. Dersom, på grunn av krig, opptøyer, import- eller eksportforbud og lignende forhold er umulig eller ekstraordinære vanskeligheter med å skaffe materialer / utføre ordren, har Balta Gruppen AS rett til å kansellere ordren.

Leveringstid fra lager i Norge er vanligvis 2-5 arbeidsdager. Som Servicepakke ordren din leveres til nærmeste Bring-Postkontor. Levering til postnummer 0-3900 skjer vanligvis innen 1-2 helgefrie hverdager. Ytterligere 1-2 helgefrie hverdager vil bli lagt til de andre postnummere. Varsling sendes på e-post, SMS eller brev når pakken kan hentes. Ved forsinkelse kan du få beskjed dersom du har oppgitt din e-postadresse eller telefonnummer. Når varene er i et av lagere i Europa eller bestilles hos produsent, leveringen kan da ta 2 - 6 uker avhengig av produktet. Vennligst skriv en epost eller ring 21413656 om det haster.

Levering av store lekeapparater På Døren betyr vanlig levering "til fortauskant". Dere skulle ha en mulighet å lesse pakken ut av bilen (f.eks. gaffeltruck eller traktor) ved levering av store lekeapparater. Et par mennesker på stedet kan være nok i mange tilfeller, spesielt når mindre Hy-Land, Jungle Gym, JMP eller Norna produkter leveres - også de som kan tas ut i mindre detaljer. Mindre paller kan oftest bli lest ut av sjåfør. Store paller, pyramider, ferdig monterte lekeapparater krever gaffeltruck på stedet.

Vennligst spør om du er i tvil. Evt. kranbil faktureres i tillegg.

Ved evt. montering av våre lekeapparater, vår monteringspris er alltid basert på disse betingelser, med minst kunde kan oppgi mer spesifikk informasjon: vi antar at dere har jevn horisontal areal for montering uten store steiner ned til ca. 1 m dybde.  Om vi treffer fjell eller kabel, eller rør ved graving, ekstrakostnader faktureres i tillegg. Lastebil med betong skulle ha en mulighet til å kjøre inn.

Kjøpsbetingelser

Du må ha fylt 18 år for å handle hos KlatreBarna.

Du kan også sende bestilling pr. e-post til salg@klatrebarna.no. Vi vil bekrefte bestillingen og sende deg en faktura for forskuddsbetaling. Deretter vil vi holde deg løpende oppdatert om leveringsstatus.

Du kan velge å betale med kredittkort, med SVEA faktura, eller du kan forskuddsbetale.

Ved betaling med kredittkort samarbeider vi med Svea Bank AB, filial i Norge. Dette er en sikker betalingsmåte som behandler dine personlige opplysninger på en trygg og konfidensiell måte. Vi selger uansett aldri din personlige informasjon til tredjepart. Ved kredittkortbetaling blir kredittkortet ikke belastet før varen er sendt.

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Bank AB, filial i Norge. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Gjennom vårt samarbeid med Svea Bank AB, filial i Norge kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, varighet 12 måneder, 0 % rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68 %.

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.

Reklamasjoner

Kunden skal kontrollere og undersøke leveransen umiddelbart, senest i løpet av 2 dager etter mottak. Uansett klager på leverte produkter det må gjøres umiddelbart og skriftlig, samt bildemateriale.

Balta Gruppen AS påtar seg intet ansvar for indirekte tap som følge av feil, herunder driftstap, tap av inntekter og lignende.

Hvis det er mulig erstatter vi varen med en tilsvarende. Balta Gruppen AS sender manglende deler så snart som mulig.

Retur

Kunden har returrett etter kjøpsloven. Du har full retur- og bytterett i 30 dager fra og med den dagen du mottar varen, forutsatt at varen returneres i original emballasje. Kunden betaler returporto ved retur og bytte. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Ved feilleveranse belaster KlatreBarna deg for returporto. Returrett gjelder ikke varene som er produserte etter kundens bestilling (bestillingsvarer). 

Så snart vi har mottatt varen og godkjent returen, krediterer vi din konto. Husk å oppgi navn, adresse, bestillingsnummer og det kontonummeret du vil ha tilgodehavende på.
Retur skjer kun etter avtale med oss (via e-post). Retur betales av kunden, unntatt ved reklamasjon.

I tilfellet det er feil på varene er det vi som betaler kostnadene med dette. KlatreBarna kan også bytte varen mot ny, eller redusere prisen hvis kunden aksepterer dette. Dette avtales i så fall med oss. Vi forbeholder oss retten til å kreve dokumentasjon på feil eller mangler ved en vare.

Angrekjøp til returnering vil bare bli kreditert hvis varen er ubrukt og i original emballasje.

Angrerettskjema sendes etter forespørsel.

Begrensning av ansvar

Balta Gruppen AS er kun ansvarlig for personskader og materielle skader hvis det bevises at skaden skyldes uaktsomhet av Balta Gruppen AS eller andre som Balta Gruppen AS er ansvarlig for.

Balta Gruppen AS er ikke ansvarlig for skade på fast eller personlig eiendom som oppstår mens godset er i besittelse av kjøperen. Balta Gruppen AS er ikke ansvarlig for skade på produkter fremstilt av kjøperen eller på produkter der disse finnes i.

Hvis en tredjepart reiser krav mot Balta Gruppen AS i forbindelse med ulovlig oppførsel av kjøperen, er kjøperen ansvarlig for skadesløshold mot Balta Gruppen AS for eventuelle kostnader.

Balta Gruppen AS er aldri ansvarlig for tap av fortjeneste og / eller andre indirekte tap.

Tvister og gjeldende lov

Eventuelle uenigheter mellom Kunden og Balta Gruppen AS, som ikke kan løses ved forhandlinger, skal avgjøres av norsk lov ved Oslo tingrett.

Generelle vilkår

Innledning
Balta Gruppen AS opprettet og vedlikeholder denne nettsiden for å gi informasjon til og kommunisere bedre med kunder som kan være interessert i å lære mer om KlatreBarna og kjøpe KlatreBarna produkter. Du kan bruke dette nettstedet, forutsatt at du overholder disse vilkårene.
Aksept av disse vilkår
Ved å besøke og bruke dette nettstedet samtykker du i å følge og være bundet av disse vilkårene.
Heleavtalen
Disse vilkår og betingelser utgjør hele avtalen mellom deg og Balta Gruppen AS med hensyn til tilgang til og / eller bruk av dette nettstedet.
Endring av betingelser
Balta Gruppen AS forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre disse vilkår og betingelser som helst ved å oppdatere denne websiden uten forvarsel. Disse vilkår og betingelser er med virkning fra 1. oktober 2020.
Varemerkeerklæring
Alle varemerker, tjenestemerker og logoer som vises på dette nettstedet ("Varemerke(s)") er registrerte og uregistrerte varemerker for KlatreBarna, et av dets tilknyttede selskaper eller tredjeparter som har lisensiert sitt varemerke å KlatreBarna eller til en av sine partnere. Mindre annet er uttrykkelig angitt i disse Vilkår, kan du ikke reprodusere, vise eller på annen måte bruke et varemerke uten først å få Balta Gruppens skriftlig tillatelse.
Webside personvern
Som et ledd i å gi deg våre produkter og tjenester, kan Balta Gruppen innhente personlige opplysninger om deg, som navn, adresse, epost og telefonnummer når den gis frivillig av deg.
Vi deler ikke personlig informasjon innmed ikke-tilknyttede selskaper som tilbyr tjenester på KlatreBarna vegne og ikke-tilsluttede bedrifter som markedsfører våre produkter og tjenester. Alle disse selskapene er kontraktsmessig forpliktet til å holde personlige opplysninger som KlatreBarna gir dem konfidensiell og bruke slik informasjon kun for å kunne tilby de tjenestene vi ber dem om å utføre.
Bruksbegrensninger
Materialer fra www.klatrebarna.no (samt www.klatrebarna.com, www.klatrestativ.no, www.turnringer.no, www.ribbevegger.no, www.bg-el.no og andre websider som eies, drives, lisensieres eller kontrolleres av Balta Gruppen AS) eller noen av dets tilknyttede selskap, om noen, kan ikke kopieres eller distribueres på noen måte, uten Balta Gruppen AS skriftlige samtykke. Unntak: Du kan laste ned én kopi av materialet på en datamaskin for personlig, ikke-kommersielle hjemmebruk eller til ytterligere dine forretninger med KlatreBarna. Ingen rettigheter, eiendomsretter eller interesser i det nedlastede innholdet er overført til deg når du laster nedinnhold fra www.klatrebarna.no. Balta Gruppen AS forbeholder seg alle immaterielle rettigheter i ethvert innhold du laster ned fra denne nettsiden. KlatreBarna varer og tjenester samt leveringsbetingelser inkluderer ikke eksport/import restriksjoner i henhold til OFAC, EU og FN.
Lenker til andre nettsteder
Dette nettstedet kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som ikke er direkte drives, vedlikeholdes og / eller kontrollert av Balta Gruppen. Disse hyperkoblinger innebærer ikke, enten eksplisitt eller implisitt, noen anbefaling av produkter som ikke distribueres av KlatreBarna.
Lovvalg
Disse vilkår og betingelser vil være underlagt lovene i Norge.

Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.