3D klatrepyramide

3D klatrepyramide

3D klatrepyramide er et lekeapparat for barn som består av et tredimensjonalt nett av tau eller stenger som danner en pyramideform, men det finnes ingen definert geometrisk plan i pyramidens struktur.

Barna kan klatre opp, ned og rundt på nettet, og utforske det indre livet av pyramiden. Noen klatrepyramider har også andre elementer som taustiger, trapper, fuglereder eller nettpipe. 3D klatrepyramider ser penere ut enn vanlige pyramider, samt de gir barna mer utfordring, variasjon og moro. De stimulerer barnas motoriske ferdigheter, balanse, koordinasjon og kreativitet. De bidrar også til barnas sosiale utvikling, når de samarbeider og kommuniserer med hverandre for å klatre på nettet.

Det er kun 5 fabrikker i verden som klarer å produsere 3D klatrepyramider av høy kvalitet. En av dem er tysk HUCK, en annen er Cemer, som er basert i Tyrkia og leverer 3D klatrepyramider til over 70 land.

Det er ganske vanskelig å designe og produsere 3D klatrepyramider. Man må ta hensyn til mange faktorer, som størrelse, form, materiale, farge, sikkerhet, holdbarhet og kostnad. Man må også bruke spesielle verktøy og programvare for å lage en 3D modell av pyramiden før man kan bygge den. Det krever mye kunnskap, ferdighet og kreativitet å designe og produsere pyramide i 3D struktur. Men resultatet er verdt det - 3D klatrepyramider gir barna så mye glede og læring!

Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 18

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 18

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.