Helstøpt gummidekke fallunderlag

Helstøpt gummidekke som fallunderlag

Leter dere etter en perfekt lekeplass?

Noen lekeplass som krever minimalt vedlikehold og samtidig setter et friskt preg på miljøet rundt? Kontakt oss for monteringspris og ytterligere informasjon

Våre helstøpt gummidekke fallunderlag tilbyr deg som kunde mange valgmuligheter. Ikke bare kan du velge i mange forskjellige farger, men også bestille forskjellige former som både er fine å se på, morsomme å leke på og kan tilrettelegge for læring. Gummidekket kan designes akkurat som du ønsker.

Gummien er UV-behandlet så du er sikker på at fargen holder hele levetiden. Det blir produsert i Europa, som en av de få produktene på markedet.

Samtidig medbringer helstøpt gummidekke fallunderlag to verdifulle goder til. For det første, så vil dette fallunderlaget beskytte barna mot skader og dermed gi dem muligheten til å utforske leking og utfordre seg selv i størst mulig grad. For det andre beskyttes lekeapparatene på lekeplassen og området rundt ved at selve fallunderlaget ikke tærer på materialet (som f.eks. sand ville gjort) og dermed sparer deg for reparasjonskostnader etter kjøp.

Vi holder oss rundt Oslo, men kan hjelpe med fallunderlag i hele Norge.

Ikke sikker om helstøpt gummidekke fallunderlag?

Et helstøpt gummifallunderlag gir mange kreative alternativer til en lekeplass. Dette kan være i ulike form av fargekombinasjoner og 3D form, som faktisk kan utgjøre selve lekeplassen.

Når gummidekket blir lagt på lekeplassen, blir det «helstøpt». Derfor blandes gummigranulatene med lim i en maskin for så å bli fordelt utover området med riktig tykkelse. Etter at limet har herdet vil gummigranulatene ikke kunne bli spredd ut i naturen. Polyuretan lim som brukes er ikke farlig etter at fallunderlaget har blitt støpt og det er helt trygt for barn å leke på.

Helstøpt gummidekke fallunderlag er fleksibel, solid bog værbestandig gummidekke. Den er enkel å rengjøre, og den har en sklisikker overflate. Baselaget består av 100 % resirkulert gummi. Topplaget består av en EPDM-granulat, som finnes i mer enn 20 forskjellige farger.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud på helstøpt gummidekke fallunderlag

Hos KlatreBarna er sikkerheten på topp og materialene våre er resirkulerbare, slik at du med god samvittighet kan få en sikker fallunderlag montert. Alle som jobber med barn og unge prioriterer at aktivitets- og lekeområdene garantert er fri for giftstoffer. Hos KlatreBarna har vi samme fokus, derfor er produktene våre både bærekraftige og sertifiserte.

Sikkerhet, holdbarhet og miljøvennlige produkter. De tre parameterne er hele grunnlaget for våre løsninger. La deg inspirere av lekeuniverset vårt i et mylder av farger, former og figurer og sett dine egne ønsker og ideer ut i livet med våre fleksible løsninger.

Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.