Samarbeidspartner

Dette må du som utbygger tenke på når du bygger lekeplass

Det ligger mye kunnskap bak det å bygge en lekeplass på en kostnadseffektiv, trygg, og engasjerende måte, og det er mange hensyn å ta.

prosjektering av lekeplass

Hvordan du går fram er helt avgjørende for hvordan sluttresultatet blir både når det gjelder økonomi, byggetid, og etterarbeid.

I prosessen med å bygge en lekeplass er det viktig å samarbeide med personer som har inngående forståelse for både byggeprosess, muligheter, og sikkerhet. 

Klatrebarnas erfaring i byggeprosessen er at det er ikke bare handler om pris og garantier. De viktigste prioriteringene vi gjør når en skal planlegge en lekeplass er: Trygghet, funksjonalitet, vedlikeholdskrav, lekeverdi for alle aldre og gjennomføring.

Vi er en frittstående leverandør og kan tilpasse løsninger som både oppfyller dine behov som utbygger, dine samarbeidspartneres, og sluttbrukerens.

Vi i KlatreBarna er ikke bundet til en bestemt produsent og har fagkunnskap om lekeplassutstyr, og prosjektering av lekeplasser. Dette betyr at du som utbygger har en samarbeidspartner som kan ta hensyn til alle ledd i byggefasen, fra dine behov som utbygger, til kunde, og sluttbruker. 

Vi skaper noe som dekker akkurat deres behov, og rask responstid er for oss en selvfølge.


Ta kontakt med oss direkte via skjema, e-post eller telefon, og vi finner den løsningen som er best for deres prosjekt!


 

 

 
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.