Helstøpt gummidekke fallunderlag

Helstøpt gummidekke fallunderlag

Våre helstøpt gummidekke fallunderlag tilbyr deg som kunde mange valgmuligheter. Ikke bare kan du velge i mange forskjellige farger, men også bestille forskjellige former som både er fine å se på, morsomme å leke på og kan tilrettelegge for læring. Gummidekket kan designes akkurat som du ønsker.

Gummien er UV-behandlet så du er sikker på at fargen holder hele levetiden. Det blir produsert i Europa, som en av de få produktene på markedet.

Samtidig medbringer helstøpt gummidekke fallunderlag to verdifulle goder til. For det første, så vil dette fallunderlaget beskytte barna mot skader og dermed gi dem muligheten til å utforske leking og utfordre seg selv i størst mulig grad. For det andre beskyttes lekeapparatene på lekeplassen og området rundt ved at selve fallunderlaget ikke tærer på materialet (som f.eks. sand ville gjort) og dermed sparer deg for reparasjonskostnader etter kjøp.

Leter dere etter en perfekt lekeplass som krever minimalt vedlikehold og samtidig setter et friskt preg på miljøet rundt? Kontakt oss for monteringspris og ytterligere informasjon

We can't find products matching the selection.
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.