Avyna trampoliner

Avyna trampoliner

Vi har en spennende produkt - EN1176 sertifiserte Avyna trampoliner som passer for offentlig lekeplass (skole, barnehage, park, sameie, camping, borettslag). Ulike form og størrelse, med kanskje den lengste garanti på trampoliner i Norge.

En gjennomsnittlig trampoline har en levetid på 4 år. Avyna sine trampoliner har derimot mye lenger levetid, den er på over 15 år. På grunn av dette vil Avyna gi deg livslang garanti på selve rammen, 10-års garanti på fjærene og 3 til 5-års garanti på sikkerhetsmatten. Avyna sine trampoliner er velkjent for sine gode testresultater. Denne trampolinen er solgt og verdsatt over hele verden.

Avyna skiller seg ut fra sine konkurrenter på grunn av at de bruker materiale til høy pris og av god kvalitet. Å produsere sikre produkter er noe av det som står aller øverst på prioriteringslisten til Avyna. Alle produkter laget av Avyna lages og leveres etter nåtidas regler og lover. Alle Avyna sine trampoliner er AIB-Vincotte» sertifisert (EN1176-1/EN1177/EN13219). Dette vil si at alle trampoliner kan bli satt i offentlige steder, skoler, campinglekeplasser osv. De er også i takt med EN71-14 og A.S.T.M sine standarder (verdensgodkjent)

Avyna har en egen fabrikk for å produsere våre produkter. På grunn av dette kontrolleres hele produksjonsprosessen av bedriften selv. Dette tillater Avyna å kunne gi reservedeler til og med 10 år senere. Ettersom at vi er produsenten, så kan vi endre på spesifikasjonene og passe på at produktet tilfredsstiller behovene til kundene på best mulig måte. I over 18 år har Avyna spesialisert seg innen utvikling og produksjon av trampoliner, trampolinedeler og tilbehør. Hovedkontoret til Avyna ligger i Rijen, Nederland.

Dersom du velger et produkt fra Avyna, vil du samtidig velge mange år med kvalitet og glede!Related Products

Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.