Helstøpt gummidekke som fallunderlag

Helstøpt gummidekke som fallunderlag

Helstøpt gummidekke fallunderlag

Et helstøpt gummidekke fallunderlag gir mange kreative alternativer til en lekeplass. Dette kan være i ulike form av fargekombinasjoner og 3D form, som faktisk kan utgjøre selve lekeplassen.

Den er fleksibel, solid, værbestandig og vanngjennomtrengelig. Den er enkel å rengjøre, og den har en sklisikker overflate. Baselaget består av 100 % resirkulert gummi, tykkelsen på bunnlaget avhengig av fallhøyden. Granulatstørrelsen er omtrent 2‑6 mm. Topplaget består av en EPDM-granulat, som finnes i mer enn 20 forskjellige farger. Det øverste laget er omtrent 10-15 mm tykt, hvorav granulatstørrelsen er 1‑4 mm.

Helstøpt gummidekke

Når gummidekket blir lagt på lekeplassen, blir det «helstøpt». Derfor blandes gummigranulatene med lim i en maskin for så å bli fordelt utover området med riktig tykkelse. Etter at limet har herdet vil gummigranulatene ikke kunne bli spredd ut i naturen. Polyuretan lim som brukes er ikke farlig etter at fallunderlaget har blitt støpt og det er helt trygt for barn å leke på.

Vår fallunderalg er UV-beskyttet sån at kunden kan være sikker på at fargen holder hele levetiden. Det blir produsert i Europa.

 Fordeler med helstøpt gummidekke fallunderlag:

- Ren overflate, lett å holde ren;

- Ikke noen problemer med katter, sprøyte spisser, knust glass og lignende;

- Helstøpt gummidekke støver ikke, barna slipper sand i klær og sko som ofte dras med in, fordelaktig for barn med astma;

- Ingen etterarbeid/etterfylling;

- Rullestolbrukere vennlig, lett å gå og trille på;

- Det kan være i ulike form av fargekombinasjoner og 3D form;

- Lite slitasje på lekeapparater.

 

Ulemper med helstøpt gummidekke fallunderlag:

- Helstøpt gummidekke er den dyreste fallunderlag pga gravearbeid, dyre materialer og kvalifiserte spesialister (engangskostnad, spares inn på sikt);

- Kort sommerperiode når den kan legges (vanlig mai-september, når været er varm og uten reign).

 

 En god alternativ til helstøpt gummidekke er noen gang gummiheller.Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.