Jungle Adventure Patio lekestativ m/huskemodul

Jungle Adventure Patio lekestativ m/huskemodul
kr 5 999,- kr 4 799,-
Order item / in remote storage
Delivery time after order: 2-3 uker
SKU
804-070S2

LEKESTATIV FOR PRIVAT BRUK

Lekestativ Adventure Patio med huskemodul


Patio lekesett fra den nyeste Jungle Gym Adventure series består av leketårn og huskestativ med to huskeseter. Blå sklie kommer med.

Ratt, Klatrevegg, Stjernekikkert, Flagg, 2 røde Huskeseter, Kort Sklie med vanntilkoblingsmulighet kommer i sett.


Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).


Om Lekestativ Jungle Patio med huskemodul

Aldersgruppe: 3+

 
Antall barn samtidig: 6
 
Fallhøyde: 1,25 m
 
Målene L/B/H: 3,1 x 3,7 x 2,6 m
 
Sikkerhets areal: 7,0 x 5,1 m (36 m2)
 
Brukerens maksimale vekt: 50 kg
 
Fallunderlag: gressplen. Fallmatter eller noen annet EN1177 tilsvarende fallunderlag anbefales
 
Monteringstid: 10 timer (5 t.x 2 pers.)
 
Betong til støping ved montering: 200 l / 400 kg (OBS! I tilfelle bakken er solid nok og det skjer ikke sterk vind i områden, selvskruende ankere kan holde uten betong. Men vi anbefaler å bruke betong uansett)

Graving dybde: 0,5 m
 

Teknisk informasjon

Hovedmateriale: trykkimpregnert tre.OBS! Komplett " Gjør det selv " kit. Detaljert monteringsanvisning og alt som trengs for å montere spilletårnet. Leveringen inkl. trykkimpregnert furutre, høvlet på 4 sider med avrundede kanter i følgende dimensjoner: stolper 68 x 68 og 98 x 98 mm, bjelker 34 x 58 mm og planker 16 x 95 mm.
 
Fargene: som på bilde. Fargen på sklien kan velges ved bestilling
 
Pakkestørrelse: 120 kg
 
Levering: 2-3 uker
 
Sertifisering: EN71 fra DEKRA. For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstitusjon Dekra utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.
 
Garanti: 5 år 

Made in EU

 

Vennligst spør oss om nøyaktig fraktpris (med postnummeret deres) -> post@klatrebarna.no

Write Your Own Review
Du omtaler:Jungle Adventure Patio lekestativ m/huskemodul
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.