Jungle Cabin lekestativ m/sklie og Swing module Xtra

(M) Cabin er et lekestativ med overbygg, lang bølgende sklie, fargerik stige både foran og bak, og mulighet for sandkasse. Her er det mye boltringsplass på lite areal. Stativet kan utvides med en rekke ulike moduler, blant annet huskestativ
kr 12 599,- kr 10 079,-
Order item / in remote storage
Delivery time after order: 2-3 uker
SKU
805-283SX

Jungle Cabin lekestativ med Swing module Xtra

Med to stiger og en buet sklie, opptar Jungle Cabin en unik posisjon i hagens lekeutstyr. Dette lekeutstyret for hagen har blitt designet ut fra bortgjemte tømmerhytter som finnes i fjellskogen på den nordlige halvkule. Front og bakre tilgang oppnås via stiger og er et utmerket middel for fantasifull lek. Det medfølgende StarOscope™ hjelper deg å holde utkikk etter bjørn og ulv.

Dette mellomstore lekeutstyret for hage perfekt matchet med en Swing Module X'tra.

 

Brukere 8
Antall plattformer 1
Inkluderte funksjoner StarOscope, Stige x 2, Sandkasse, Jordankere x 4, Håndtak x 6, Bumper Pad™, Jungle Gym flagg™, Instruksjonshåndbok, Verktøysett, Maskinvare og Bolthetter, Sandpapir og vaterpass, Metallbraketter, Sikkerhetsball, Logo ID, Cat Stop, Bakkehette, Jungling Cards™
Sklie Sklie lang
Vekt 183.00 kg
Monteringstid 2 personer (timer) 8 (les mer om montering)
Modulen 1-Swing Module (X'tra)
2-Swing Module (X'tra)
Climb Module (X'tra)
Bridge Module
Playhouse Module 145 cm
Balcony Module
Mini Market Module 
Mini Picnic Module 160 cm
Bridge Link
Net Link
Overflatetype Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark / sagflis / fin grus / fin sand.
Behandlingsinstruksjoner For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.
Produsent Jungle Gym B.V.
Garanti 2 År
Advarsler Advarsler. Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimum antall brukere er 8.

 

OBS! Komplett " Gjør det selv " kit. Detaljert monteringsanvisning og alt som trengs for å montere spilletårnet.

Leveringen inkl. trykkimpregnert furutre, høvlet på 4 sider med avrundede kanter i følgende dimensjoner: stolper 68 x 68 mm, bjelker 34 x 58 mm og planker 16 x 95 mm.

 

© Jungle Gym

Write Your Own Review
Du omtaler:Jungle Cabin lekestativ m/sklie og Swing module Xtra
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.