Leveringsinformasjon

Etter bestilling vil mindre utstyret blir levert enten på døren, eller til nærmeste postkontor 2-5 dager etter betaling dersom produktet finnes på lager i Oslo. Hvis ikke kan leveringstid være 2-6 uker. Du blir isåfall informert om dette ved bestilling.

Større varer som lekeplassutstyr leveres på døren eller kan hentes fra lager i Drammen etter avtale (Kjerraten 21, 3013 Drammen - GreenCarrier)


Installasjon av klatrestativer inne

Nest etter sikkerhet og kvalitet prioriterer vi enkel montering. De fleste av modellene krever ikke boring engang. Men ønsker du veiledning, eller du ønsker produktet ferdig montert hjelper vi selvsagt gjerne. For øyeblikket tilbyr vi kun installasjon i Oslo og Akershus. Priser for installasjon finner du her.

Hvis du skal montere utstyret selv, har vi lagt ut flere nyttige videoer som kan være til hjelp. Vær oppmerksom på at detaljene for det enkelte apparat kan variere noe, men de grunnleggende prinsippene gjelder alt Niro Sport utstyr.

Videoen viser installasjon av Comet 2. Installasjonsprinsippene til Ladder 1, Castle 1 er de samme, kun noen detaljer er forskjellige.

 

Videoen viser installasjon av Ladder 4.

 Eksempel av bruksanvisning

(Ladder 1)

 

Godt å vite

Dersom du har bestilt et klatrestativ er det spesielt viktig å tenke gjennom hvor du vil montere den. Vi bidrar gjerne med råd og tips, så ta kontakt om du er tvil. Har du tre eller Gyproc vegg og tak kan vi også hjelpe. Vi har løsninger som passer de fleste interiører.

Dersom du har spesielt høyt under taket, vennligst ta kontakt. Vi har modeller som er tilpasset tak høyere enn 3.5 m.

 

Kontakt oss

post@klatrebarna.no

Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.