Neospiel Safari park

Safari hinderløype

 

Barna får psykomotorisk utvikling gjennom lek på balansebane, lærer å samarbeide med denne type lek.

Dere kan sette ut hinderløypa i en sirkel etter som det passer i deres uteområde. Barna løper rundt i løypa. De kan utføre øvelsene i eget tempo og på eget nivå. Denne type aktivitet utfordrer motorikken og basisferdigheter hos barn på en god måte da den tilpasses det nivået deltakerne er på.

Til de minste barna kan en med stor suksess dramatisere med å sette det hele inn i en historie. Det er forskjellige leker barna kan leke i hinderløypene. Barna kan late som at deres skip har gått i stykker og at det flyter masse planker og deler rundt. Disse delene er de delene de kan føle seg trygge på, for resten er bare vann. I vannet er det selvfølgelig skumle haier, som tar deg om du ikke er kjapp opp igjen. Dette vil utfordre dem og gjøre bruken mer morsom. Ellers kan barn finne på hva de vil selv, de er jo fylt med fantasi og kreativitet.

Designet vil dere uten tvil være fornøyd med ettersom at vi setter våre arkitekter på saken. De vil ikke gi seg før dere har fått den perfekte balansebane. Den skal passe vakkert inn i området deres og skal også utfylle ønskene barna deres har.

Vi har vedlikeholdsfrie produkter og lang garantitid. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at apparater fra oss er riktig valg til din lekeplass. Våre produkter er testet og sertifisert i henhold til gjeldende EU-/EØS-krav om sikkerhet ved lekeapparater EN1176.

Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 90

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Grid List

Elementer 1-12 av 90

Side
per side
Angi synkende retning
Copyright © 2013-nåtid Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.